Over mijzelf

Ik zal me gelijk maar even kort voorstellen. Berend is mijn naam. Bij mij kunt u een WP website laten maken tegen een vast lage prijs. Immers ik maak tegenwoordig WordPress websites voor mijn plezier en als tijdverdrijf.

Ik heb – sinds 1998 – tientallen websites gemaakt voor het MKB, maar pas in de zomer 2016 ben ik me gaan verdiepen in WordPress. Inmiddels hebben een aantal van de klanten hun statische website door mij laten herontwerpen in WordPress.

Tijdens mijn werkzame leven bij Philips heb ik diverse functies vervuld – van ontwikkelaar tot bedrijfsdirecteur – en heb ik mij kunnen bekwamen op o.a. het gebied van marketing en communicatie.Een discipline die me nu goed van pas komt bij het ontwikkelen van responsive websites ( = online communicatie en marketing) voor het MKB en de ZZP-er.

Ik heb de afgelopen maanden weer diverse MKB-ers mogen helpen bij het vernieuwen van hun website. Met als resultaat een hoop blije gezichten.

Ik bied aan om uw huidige website om te zetten naar WordPress met behoud van de volledige inhoud en functionaliteiten of om uw eerste eigen website te ontwikkelen. Uiteraard geef ik ook gelijk een moderne ‘look and feel’ aan de website. De website is mobiel vriendelijk (responsive) en voorzien van de meest recente technieken die de zoekmachine’s graag terug zien in een website.

Voor het omzetten, stylen, inrichten of bouwen van een compleet nieuwe responsive website in WordPress reken ik eenmalig een vaste lage prijs. Geen kleine lettertjes of extra maandelijkse kosten na oplevering.

Mag ik je hier wat meer over vertellen? Ja? …. Lees dan verder op deze website.